Skip to content

fodtjek og

indlægssåler

Få et fuldt fodtjek hos immerschön og bliv klogere på, hvad jeg som statsautoriseret fodterapeut kan gøre for dine fødder.
Lad dine fødder undersøge og behandle regelmæssigt, jeg lover dig, at de vil elske dig for det.

Som statsautoriserede fodterapeut er jeg specialist i fødder og jeg kan derfor hjælpe dig med, at holde fødderne i bedst muligt form, så de forbliver sunde og velfungerende.
Jeg har speciale i ortopædiske fejlstillinger og mange andre fodproblematikker, herunder negle, hud og dermatologiske lidelser.

Gennem fodterapi og behandling i klinikken, samt via rådgivning om din daglige pleje af fødderne, valg af fodtøj og indlæg, kan jeg hjælpe dig af med en lang række almindelige problematikker i fødderne og du vil opleve hvilken positiv indvirkning, dette har på hele dit bevægeapparat, ikke bare fødderne, men også knæ, hofter og ryg.

Det er vigtigt, at få taget professionel hånd om dine fødder og jævnligt holde dem fri for hård hud, ligtorne eller nedgroede negle.

Jeg er specialist i fejlstillinger og almindelige forandringer i føddernes naturlige anatomi, det være sig knyster (hallux valgus), hælsporer (facitis plantaris), forfodsnedfald (pes planus transversus) og hammertæer (digitus malleus) med smerter og sovende tæer til følge (ofte forårsaget af en nerve afklemning, (mortons neurom)), platfod eller pronations fod (pes plano valgus), hulfod eller supinations fod (pes cavus) og meget mere ligger indenfor mit speciale.
Fejlstillinger kan blandt andet opstå som følge af overbelastning (graviditet, øget vægt og tunge løft mm.), skader eller pga. sygdomme, men også det fodtøj vi vælger, kan have stor uhensigtsmæssigt påvirkning af vores fødder og deformerer dem.

Tænk på hvor fine babyfødder er, de har ikke været påvirket af fodtøj og belastning, det er derfor utrolig vigtigt, både hvilke sko vi giver vores børn på, men også hvilke vi vælger til os selv i voksenlivet.

Måske har du brug for indlæg i dine sko, uden at være klar over det og hvad det kan gøre for dig og dine fødder, selv om du måske ikke tænker, du har problemer -endnu.
En tidlig indsats med fodterapi og indlægssåler, kan redde dig og dine fødder fra mange problemer på lang sigt.
Peger dine fødder f.eks. ud ad (roteret udad)? -så kan et indlæg hjælpe med at korrigere dette, hvilket på sigt, giver en lettere og mere smidig gang og vil hjælpe dig, også når du dyrker sport.

Et indlæg kan korrigere og oprette din fod mod den anatomisk korrekte fodstilling; er du platfodet, så har du problemer med overpronation og du har således behov for svangstøtte til at korrigere og støtte dine fødder, det vil rette føddernes stilling og genoptræne dem, hvilket også vil aflaste dine knæ og resten af bevægeapparatet og alt sammen giver det dig en lettere gang og hjælper dig i din hverdag, men i høj grad også når du dyrker sport, faktisk uanset sportsgren.

indlaeg-2

Jeg tilbyder Formthotics Medical indlæg i min klinik; det gør jeg ud fra, at de er det mest veldokumenterede indlægsprodukt på markedet, dette blandt andet gennem flere forsknings-studier og er således de til dato mest veldokumenterede indlægssåler set på verdensplan.

Formthotics indlæggene vil optimere alt dit fodtøj, både dit almindelige fodtøj men også dine sportssko, da de kan tilpasses alle typer sko; hvor der naturligvis er nogen, der er bedre egnet, både til dine fødder og til indlæg, end andre; men det tager vi også en snak om, når du kommer til indlægsfremstilling.

De dynamiske indlægssåler fra Formthotics Medic tillader fodens 26 knogler at bevæge sig, modsat en stiv sål, hvor de vil opleves som værende fikseret; det er også derfor, at disse indlægssåler anvendes af Team Danmarks idrætsudøvere og professionelle sportsfolk over hele verden.
Formthotics har mere end 30 års erfaring på markedet og de er således gennemtestede og optimeret over en lang årrække, de er blandt andet derfor i dag også de letteste indlægssåler på markedet (kun 19 gram).
Formthotics indlægssåler er antibakterielt behandlede og vandafvisende, to ting der tilsammen iøvrigt nedsætter din risiko for fodsvamp.
Formthotics indlægssålerne giver ud over korrektion og støtte af fødderne også stødabsorbering og øget komfort, så du oplever mindre træthed i fødder og resten af bevægeapparatet og ikke mindst hurtigere restitution efter skader.

Gennem din statsautoriserede fodterapeut immerschön kan du få tilskud fra sygeforsikringen ”danmark” uanset hvilken gruppe du er medlem af (op til 50% af indlæggets pris, dog maks. kr. 400,-), da jeg er specialist i fødder og derfor fremstiller indlæggene til lige præcis dine individuelle fødder og deres behov -og det er faktisk nok billigere end du tror, se under BEHANDLINGER eller TIDSBESTILLING for priser.

Dine fødder skal bære rundt på din krop, lige fra den dag du tager dine første skridt; den belastning af fødder og ja, hele bevægeapparatet, er temmelig meget større end de fleste tillægger den, det er derfor utrolig vigtigt, at du sender et par tanker til dine fødder og sørger for at pleje dem hver eneste dag (det tager kun et par minutter om dagen); gør du det, er der en meget bedre chance for, at dine fødder nok skal holde dig på benene hele dit liv.

NB. Du får ikke tilskud til indlæg, hvis du går til fysioterapeuten, da det kun er din statsautoriserede fodterapeut immerschön, der er autoriseret og har speciale i lige præcis fødder.

indlaeg-1