Skip to content

Privatlivspolitik

Du kan altid besøge immerschon.dk uden at skulle oplyse persondata.
immerschön og vores samarbejdspartnere følger lovgivningen inden for beskyttelse af persondata. immerschön er ansvarlig og forpligtet til at beskytte personlige oplysninger givet til os i forbindelse med onlinehandel, oprettelse af konto hos os og tilmelding til vores nyhedsbreve.

Vi indsamler navn, telefonnummer, mailadresse samt postadresse i forbindelse med onlinehandel, disse oplysninger er nødvendige for at vi kan behandle og leverer din ordre på korrekt vis.

Vi indsamler navn, telefonnummer, mailadresse samt adresse i forbindelse med oprettelse af konto. Disse oplysninger er nødvendige for at vi kan behandle din ordre og reservation til behandling i klinikken på korrekt vis.

Du kan til enhver tid slette din konto og dine informationer. 
Du kan til enhver tid få slettet dine data. Kontakt os venligst på
hello@immerschon.dk.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om, præcis hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor. Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret, ligesom oplysninger afgivet til immerschon.dk på ingen måde videregives eller sælges til tredjemand og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.