Skip to content

Handelsbetingelser

Ved handel på immerschon.dk accepterer du automatisk nedenstående betingelser, du anbefales derfor, at læse betingelserne igennem inden du handler.

Forsendelser i Danmark, vi sender ikke udenfor Danmark og vi sender heller ikke til Grønland og Færøerne.

Alle varer sendes DAO til pakkeudleveringssted og bestiller du inden klokken 15.00 på alle hverdage, sendes pakken samme dag; bestiller du over weekend eller helligdage, sendes pakken førstkommende hverdag, med mindre andet er angivet i forbindelse med helligdage og ferie. Forventet leveringstid en til tre dage.

Gældende fragtpriser i Danmark:

– Fri fragt ved køb over kr. 500,-
– Ved køb under kr. 500,- gælder følgende takster:
– Levering til ønsket pakkeudleveringssted kr. 35,-

Fortrydelsesret:
Ønsker du at fortryde dit køb, bedes du inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse herom, herefter udløber fortrydelsesfristen; meddelelsen skal gives skriftligt via mail til hello@immerschon.dk. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret samt oplyse dit ordrenummer.
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Returvarer sendes direkte til os på nedenstående adresse, vi accepterer ikke pakker send til pakkeshop eller sendt pr. efterkrav. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.
Udgifterne for returnering forventes højst at beløbe sig til ca. kr. 65,-
Du mister din fortrydelsesret, hvis du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager, derefter ikke er egnet til at blive returneret. Hvis plomberingen er brudt, er det at betragte som endeligt køb.

Du modtager din tilbagebetaling, når vi har modtaget varen retur, du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen med din returforsendelse. Vi tilbagebetaler pengene til det kreditkort som varerne er købt med. Udgifter i forbindelse med returnering af varer står for egen regning. Produkter tages kun retur ubrugte, uåbnede (i plombering) og i samme stand som ved modtagelsen.
Bemærk venligst, at varer der er undtaget af fortrydelsesretten er produkter hvor forseglingen er brudt eller produkter der på anden måde er gjort unikke.

immerschön
Skovvangsvej 181
8200 Århus N

Betaling:
Betaling i webshoppen sker med betalingskort.
Gavekort, forudbetalte behandlinger eller andre værdibeviser kan kun indløses ved medbringelse i butikken/klinikken; immerschön står ikke inde for mistede gavekort, forudbetalte behandlinger eller andre værdibeviser.

Reklamation:
Alle vores varer er omfattet af købelovens reklamationsrettigheder. Det betyder at du har 24 måneders reklamationsret, hvor du som udgangspunkt kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.
Det er naturligvis et krav, at reklamationen er berettiget og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet, manglende vedligeholdelse, tab eller slitage. Kontakt os venligst på hello@immerschon.dk og er reklamationen berettiget, refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen sendes til immerschön, Skovvangsvej 181, 8200 Århus N.
Vi har brug for følgende information, når du sender varen til os *
Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er så detaljeret som muligt. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan refundere dine rimelige fragtomkostninger.